Notes d’humor

Ja ho vaig posar fa uns dies en un comentari, però no me puc estar de publicar-ho també a través d’aquesta secció humorística, que en aquesta ocasió es convertirà en “humor escatològic”.

És sobre aquest tema tan recurrent de Card.cat sobre les merdes de ca i abans que res vull deixar clar que entenc tota aquesta gent que critica la presència d’aquests excrements davant la porta de ca seva i compartesc el seu malestar. Però això no lleva que ens ho poguem agafar amb un poc d’humor mentre alhora ho criticam (sempre he defensat que l’humor és una de les millors vies crítiques que existeixen). Així que vos deix aquesta petita broma escatològica:

“N’hi ha de blanes, altres són sòlides, algunes agafen formes geomètriques, d’altres senzillament s’escampen, qualcunes són més claretes, d’altres més obscures, sense dir que n’hi ha de gegantesques (de cavall els solen dir) i d’altres de més corioses…
Però com diu en Daniel Higiénico:
“Una mierda es una mierda aquí y en Madagascar”

Però si ho mirau bé, pitjor seria una situació com la que vos present a continuació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.