Cartellera de l’Auditòrium Sa Màniga del 23 de novembre de 2013

EXPOSICIÓ
FOTOGRAFIA A MALLORCA 1839-1936
Del dissabte 30 de novembre de 2013 al dissabte 4 de gener de 2014

La fotografia va suposar un invent fascinant, ja que permetia congelar un instant de les vides de les persones o deixar constància d’un moment determinat de la història, fet que semblava gairebé màgic. El descobriment va ser molt important en el camp científic i social, però també en la història de l’art. Aquesta exposició fa un recorregut per la fotografia a Mallorca des de 1839 fins a 1936 a través d’unes imatges que mostren els paisatges, les persones, els objectes, els costums…

Amb el suport del programa “Cultura en Xarxa” del Consell de Mallorca
_________________________________________

Dissabte, 23 de novembre, a les 18 h
EL PALLASSO MILU Un Nadal de Pallassos
A partir de 4 anys
Entrada: 3 €


Nadal és per als pallassos. Nadal són les vacances, l’alegria, la família, estar
junts, compartir, passar-ho bé, els regals, les sorpreses, els bons desitjos i anar al teatre padrins, néts i papàs a veure els pallassos i a riure plegats. El Festival Un Nadal de Pallassos reuneix els millors pallassos de Mallorca per passar la millor estona que puguem imaginar: un espectacle per compartir moments de tendresa i diversió inoblidables totes les generacions d’una mateixa casa. Perquè per Nadal, toca pallassos.


INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.