Activitats de Jubilats per Mallorca

Vos recordam que el proper dia 8 de gener de 6 i mitja a vuit i mitja, a Can Alcover, a Palma, carrer de Sant Alonso número 24, farem un taller de balances fiscals. Hem fet gestions perquè hi participin en Pere Sampol, en Jaume Garau, en Guillem López, en Toni Tarabini, en Jaume Ribas. D’aquests ja ens ha confirmat assistència en Pere Sampol, i quasi confirmat en Jaume Garau, és probable que en Guillem López enviï per escrit la seva participació, en Jaume Ribas ha lamentat no poder venir per esser de viatge i en Toni Tarabini de moment no ha contestat.

Vos tornarem a informar.
Dia vuit de gener, de 5 a 6 de l’horabaixa, al 98.0 de la FM, “Es Jai de sa Barraqueta”, programa de Jubilats per Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.