Programació de l’Auditòrium Sa Màniga

EXPOSICIÓ
FOTOGRAFIA A MALLORCA 1839-1936
Del dissabte 30 de novembre de 2013 al dissabte 4 de gener de 2014La fotografia va suposar un invent fascinant, ja que permetia congelar un instant de les vides de les persones o deixar constància d’un moment determinat de la història, fet que semblava gairebé màgic. El descobriment va ser molt important en el camp científic i social, però també en la història de l’art. Aquesta exposició fa un recorregut per la fotografia a Mallorca des de 1839 fins a 1936 a través d’unes imatges que mostren els paisatges, les persones, els objectes, els costums…

Amb el suport del programa “Cultura en Xarxa” del Consell de Mallorca
_________________________________________

Dissabte, 4 de gener, a les 18 h

LES AVENTURES DE GEPETO I PINOTXO
Companyia La Fornal d’Espectacles
A partir de 3 anys
Entrada: 5 €

A un poblet del país d’Itàlia dos vells amics, mestre Cirera, d’ofici fuster, i Gepeto, actor, es troben i decideixen construir una titella. Aquest titella serà el fill que tant li hagués agradat tenir a Gepeto. El seu nom serà Pinotxo. Però aquest fillet de fusta no serà tal com pensava el seu pare Gepeto, sinó que li ha sortit un fill entremaliat que no se’n pensa cap de bona. Això el durà a viure moltes aventures. Experiències vitals que el duran des de l’engany i la frustració a l’esplendor, perquè gràcies a una fada es podrà convertir en un nin. Un espectacle que combina ombres, titelles i actors.
INFORMACIÓ I TAQUILLA: 971587373

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.