Sant Antoni, els dimonis i beneïdes de Son Carrió

Sant Antoni enguany no només ha protegit els animals, se veu que ha tingut bo i ha influït en la meteorologia, el temporal ens ha passat de llarg i hem pogut celebrar unes bones festes Sant Antonieres; començant el dia 16 a les 16 hores amb el primer ball dels dimonis a ca n’Apol.lònia acompanyats pels xeremiers del Puig de sa Font, per a continuar l’itinerari ballant a cals Tonis i Tonines i al Centre de dia on ens esperaven amb caretes fetes seves. Sense temps per al descans a les 20 hores tothom ja tornava esser al mig per a torrar botifarrons i llonganissa a la plaça de l’església, i més balls dels dimonis després que Sant Antoni hagués encès el fogueró i per acabar, ximbombada! com no podia ser d’altra manera.

Dia 17 a les 10’30 hores, 19 carrosses representant feines antigues del camp, 20 comparses i tota casta d’animals, a beneir puntuals i fora son, un èxit de participació. Aprofitam, des de la Delegació de l’Ajuntament a Son Carrió per agrair la feinada i l’esforç de totes aquestes persones, grans i petites, està ben clar que sense aquesta participació de la gent del poble, la festa de Sant Antoni no existiria. Salut i molts d’anys, ah i què visca Sant Antoni!

Podeu veure totes les fotos a la pàgina web www.carriocity.com

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.