Club Esportiu Dimonis Muntanyers

El meu nom és Daniel Mayoral, president del Club Esportiu Dimonis Muntanyers i veí de Sant Llorenç. Potser ens conegueu de quan vam organitzar la cursa d’orientació nocturna per a les Festes de Sa Coma. Llavors érem un Club de Manacor i ara per fi tenim la seu oficial en el camp de futbol de Sant Llorenç des Cardassar, on tenim previst instal·lar un rocòdrom. Estam inscrits oficialment en el registre d’entitats esportives de la Conselleria de Turisme i Esports.

Us adjunt algunes de les activitats que farem aquest any i, a part, cada mes us enviaré el programa mensual.
El nostre club està adscrit a las Federacions de:
– Muntanya i Escalada
– Espelologia
– Orientació
Per la qual cosa qualsevol soci pot federar-se en aquestes disciplines amb nosaltres.
La quota del club són 10 euros a l’any excepte nins fins als 13 anys pels quals és gratuït.
Podeu veure més información a www.dimonismuntanyers.com o escriure a dimonismuntanyers@gmail.com o cridar al Tlf. 696954635

3 pensaments a “Club Esportiu Dimonis Muntanyers

 1. Els Trescadors no tienen porque temblar para nada, somos dos tipo de asociaciones distintas que pueden convivir perfectamente, de hecho mantuvimos conversaciones con su directiva antes de trasladar nuestra sede a Sant Llorenç para ver como podíamos colaborar o incluso integrarnos las dos asociaciones. Els Trescadors son expertos conocedores de la montaña Mallorquina y sus actividades se basan, sobre todo, en el senderismo; mientras que el Club Esportiu Dimonis Muntanyers practica un abanico más amplio como el deporte federado y modalidades como escalada, barranquismo, espeleología, orientación. Somos un club joven e inexperto, por eso Trescadors es un referente para nosotros y tienen nuestra más profunda admiración y respeto..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Ja ja ja ho sé, era una broma que els gastava. Els conec de fa temps (mon pare és trescador) i els deia que tremolassin amb to de broma pq fa temps que estan un poc aturats amb això de triar president. Però entenc que sense saber aquests antecedents t’assustàs el meu comentari je je

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.