Rueta a Son Carrió

Amb la rueta ben acolorida de l’escola Sant Miquel de Son Carrió, s’han encetat les festes de carnaval d’enguany. Tots els nins i nines de primària, educació infantil i l’escoleta dels més petits han sortit disfressats amb els mestres per a celebrar el dijous jarder, darrer dijous abans de la quaresma. Renou de batucada, amb instruments fets pels nins/es, pels carrers del poble convidaven a sortir de casa a badar, els usuaris del centre de dia també han sortit disfressats i ben flamencs per animar la rueta. Amb tant de renou hi ha hagut més d’un ou romput.

Quedau convidats a la rua, dissabte dia 1 de març a les 17 hores, i després a ballar tothom, amb el grup Spaghetti al poliesportiu. Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: www.carriocity.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.