Fotografies antigues

Aquesta vegada, en primer lloc, tenim una fotografia que m’ha prestat na Francisca Meca de cinc jovençanes que posen al pou de sa Blanquera (actualment la rodona de l’entrada de poble a la carretera de Manacor). Concretament són, a la fila de baix i d’esquerra a dreta, na Francisca de Son Berga, na Maria Meca i na Catalina Brun. A la fila de dalt, també d’esquerra a dreta, hi ha na Catalina Campins i n’Antònia Fava. La imatge té més o manco 50 anys i hi podem veure la vestimenta típica d’aquell temps amb la faldeta, la camisa blanca amb collet i els grandiosos capells de palla.

A la segona fotografia tenim una celebració atapeïda de Setmana Santa a davant de l’Església del poble (no sé de quan, però es nota que és ben antiga). Tothom va ben endiumenjat i, com sempre ha passat a Sant Llorenç, hi ha més gent que badoca que la que participa en la processó. Hi ha coses que no canvien mai!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.