Fotografies antigues

Aquesta setmana toca una foto que m’ha deixat n’Antònia Brunet sobre la Guerra Civil i una altra de na Catalina “de sa Torre” amb les seves amigues.

 Començam amb la foto de la guerra. Concretament és del Front de Saragossa (1936-37) i el que apareix dret somrient és en Jaume Brunet Busco (que al cel sia), pare de n’Antònia. Els companys que estan davall seu, amb les metralletes, són peninsulars que desconeixem.

A l’altra foto observam un grup d’amigues ben alegres. A dalt , d’esquerra a dreta: na Pasita, Úrsula “de sa Central”, Rosario Tur, Catalina “de sa Torre”, Magdalena “des Forn”. Al mig ,també d’esquerra a dreta: Sebastiana Pisca i Aina Murera. Finalment, a baix, també d’esquerra a dreta: Antònia Corneta, Francsica “de can Parrino”, Úrsula “des Forn”, Magdalena Pisca. L’estampa deu tenir perfectament uns seixanta o setenta anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.