Nova enquesta de Card.cat

Fa temps va estar de moda escriure un diari personal. De fet sense anar més lluny gràcies a aquest utensili coneixem la tràgica vida que patí Ana Frank durant el nazisme. Laura Palmer, en aquest cas en el món de la ficcó, també va escriure un diari que va donar molt de si i revolucionà tot Twin Peaks.

Però i ara la gent, amb la vida frenètica que duim, té temps d’asseure’s i escriure sobre la seva vida? Això és el que volem saber a través de la nostra enquesta. Escrius algun tipus de diari, del tipus que sigui (electrònic o en paper, breu o llarg, regular o intermitent)?

Escrius algun tipus de diari personal?

  • No (75%, 21 Vots)
  • No exactament, però a vegades escric algunes línies sobre alguna cosa que m'ha passat (21%, 6 Vots)
  • (4%, 1 Vots)

Nombre de votants: 28

Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.