Cuina: arròs melós extremeny

Se fa una olla de brou, amb un os de vedella, un de porc, una carcassa de pollastre de camp, un cap de conill xapat, una ceba en quatre bocins, tres tomàtigues de ramellet xapades per mig, sis tronxos de carxofa, sis alls i una fulla de llorer. Se fa bullir una hora, se cola i si els ossos tenen gens de carn, aquesta s’incorpora al brou amb els xítxeros i les mongetes tendres. Quan torna a bullir es ralla un poc de clovella de llimona, un poc de canyella i es talla un poc de julivert i s’hi tira l’arròs. Si voleu que quedi melós l’heu de llevar del foc en deu minuts i l’heu de menjar tot d’una abans que estovi.

Prest començarem amb el menjar d’estiu. Que vos caigui bé i fins el proper!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.