Mares, pares…

“Quants de pares estan disposats avui dia a renunciar al cotxe nou, a comprar-se roba nova, anar al bar o de vacances per comprar llibres o material escolar, ajudar a crear bons hàbits i millorar l´educació dels seus fills?”Es una de les idees aportades per Jaume Ribas -company d0’estudis de magisteri i amic, escriptor, mestre jubilat, padri, ex diputat…- en un interessant article publicat a Diario de Ibiza

3 pensaments a “Mares, pares…

  1. No funciona l’enllaç. De totes maneres sobre aquest tema te diré q al meu institut vam haver de suspendre la representació d’Acorar per als alumnes per falta de gent. Valia just sis euros (sol valer-ne 12 o 13). Això sí molts d’ aquests alumnes després tenen un smartphone de darrera generació, van al cinema freqüentment a veure la darrera (val 7euros més crispetes, begudes, llepolies…) i compren el panet cada matí a la cantina (1 euro més encara la beguda).
    Tot això em recorda a un article q vaig posar fa temps quan discutíem d’educació. Com diu Pennac valoram molt el consumisme i poc la cultura i l’educació.
    https://card.cat/2012/01/10/educacio-i-consumisme/

    • Em sembla que ja funciona… (l’enllaç, l’escola és una altra qüestió molt més complexa i transcendent, haha…en tot cas, malgrat els posicionaments de menyspreu de governants i també d’alguns pares, si hi ha amor a la professió, als altres, sembla que es poden liderar bells projectes, no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.