Josefina Colom, presidenta de la Federació de Persones Majors de la Part Forana

Joaquín Alcolea, director de la revista SOM MAJORS, ens ha enviat la següent informació: El passat 27 de maig, es celebrà l’Assemblea general Ordinària de les associacions que integren la Federació de Persones Majors de la Part Forana de Mallorca que està formada per 94 associacions.A aquesta assemblea s’informà de les activitats dutes a terme per la Junta Directiva després de la mort sobtada del seu president, Antoni Niell, i l’assumpció, de manera provisional de la vicepresidenta, Josefina Colom, s’aprovà l’acta de l’assemblea anterior,i dels comptes de l’entitat, de les activitats realitzades per la Federació i s’acordà reivindicar les subvencions que s’han promeses a les associacions.

Es procedí a l’elecció de la Junta Directiva que quedà formada per: Josefina Colom, presidenta, Tomàs Campaner, vicepresident, Úrsula Oliver, secretària, Pep Vallbona, tresorer i Antonio Serra, Bartomeu Soberats, Sebastián Obrador, Jerónima C. Bernat,
Joaquín Alcolea, Miquela Barceló i Cristòfol Sastre, vocals.

P1190188

P1190158

 

Un pensament a “Josefina Colom, presidenta de la Federació de Persones Majors de la Part Forana

  1. Per un error surt a l’informació de les eleccions la data equivocada. La data correcta de les eleccions de la Federació de Persones Majors de la Part Forana, que ens va enviar el director de la revista “Som Majors”, Sr. Joaquín Alcolea, és la del passat 27 de març.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.