Resultats de l’enquesta de Card.cat

Siguem realistes: aquesta enquesta nostra no crec que sigui una mostra gaire exacta del que passarà a les futures eleccions europees del proper 25 de maig. Ho dic perquè a Sant Llorenç no crec que Esquerra Republicana obtengui un 40% dels vots i tampoc que el PP només n’aconsegueixi un 3%. Així les coses, és difícil fer-ne una lectura, però amb el vostre permís ho intentaré.

Que Esquerra Republicana augmentarà de vots ho veig bastant segur. Tota aquesta moguda independentista molt mal duita des de Madrid segur que augmenta la postura nacionalista de molts votants. A més, cal tenir en compte que tant PSM com PI (nacionalistes) no es presenten en aquestes eleccions. Això sí, no crec que el percentatge sigui tan gran com inidica  l’enquesta.

Igualment, em crida l’atenció el gran número de gent que no pensa anar ni a votar (un 19%). La ciutadania està molt descontenta amb la política (corrupció, falses promeses…) i més encara d’aquestes eleccions europees que ens són tan llunyanes. De fet, jo encara aniria més enllà i pronosticaria que hi haurà una abstenció bastant superior al 20 per cent.

Per acabar, cal indicar que les enquestes polítiques sempre desperten més interès en els nostres lectors del que és normal. Hi deu haver interessos darrere? O simplement  és que els nostres lectors són gent preocupada per la política?

Aquí podeu veure els resultats definitius:

Quin tipus de llet beus?

  • Llet de vaca (no fresca) (38%, 20 Vots)
  • No bec mai llet (23%, 12 Vots)
  • Llet de soja (15%, 8 Vots)
  • Altres (13%, 7 Vots)
  • Llet d'arròs (8%, 4 Vots)
  • Llet fresca de vaca (2%, 1 Vots)

Nombre de votants: 52

Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.