Ingredients:
250 g. d’arròs bullit.
200 g. de carn picada.
Una tomàtiga de trempó (de les tradicionals).
Una ceba mitjana.
Tres o quatre alls.
Un boci de pebre vermell.
Julivert.
Cinc o sis brins de safrà.
Una copa de vi de cuina.
Una cullerada sopera de farina.
Una cullerada, de cafè, de sucre.
Oli de oliva.
Un tassó de brou de carn.
Sal i pebre blanc.
Procés:
Es sofregeix la carn, s’hi posa la ceba, el pebre vermell , els alls, el safrà, la tomàtiga, el vi, el brou de carn, le farina. el sucre, la sal i el pebre blanc al gust. Es pasa pes bras elèctric, es mescla amb l’arròs i, si agrada, si pot posar una mica de nou moscada o un poc de curri. Un plat d’estiu mol gustos i bo per la salut. Pioveu-ho i ja em direu coses!.
(Imatge de Google)