Joan Toni Arquellada, medalla de bronze en el campionat d’Espanya infantil de judo

Joan Toni Arquellada Lleó, un xaval de 13 anys i del club de judo Renshinkan, que entrena Pep Mascaró, acaba d’obtenir un important triomf, la medalla de bronze en la fase final del Campionat d’Espanya en edat escolar.

Inicia molt bé el seu camí cap a la medalla, guanya el primer combat de yuko al representant d’Extremadura, el segon el guanya al de Madrid, perd contra l’andalús el pas a la final i en disputa pel bronze venç a un altre representant de Madrid.

Leganes ( Madrid ) va ser la seu per a aquesta ocasió 2014 , uns 700 van ser els joves esportistes participants les edats oscil·len entre els 13 i els 17 anys que representen les 17 autonomies més les dues ciutats autònomes del nostre territori nacional. Felicitar també als esportistes de Mallorca, Maria Oliver del Taikukan, de Sineu, per la seva medalla de plata, i a Nadal Grandal, del judo Felanitx, per la seva medalla de bronze, tots dos també en la categoria infantil.

J bronce nacional

EL JUDO NACIONAL TÉ UNA CITA AQUEST DISSABTE A CAPDEPERA.

XXIII TROFEU INTERNACIONAL Renshinkan

L’Ajuntament Gabellí acollirà aquest dissabte als 172 esportistes que prendran part en la vintè tercera edició del Trofeu Renshinkan .

Esportistes vinguts de totes les parts del nostre territori nacional tenen una cita al Poliesportiu Es Figueral, Tenerife, València, Madrid, Màlaga, Barcelona, Equip Nacional ONCE, Noruega, Holanda, Menorca, Formentera i Mallorca, i així fins a un total de 23 són els clubs participants. Els millors de les nostres Illes es veuran les cares amb campions nacionals i internacionals.

Aquest dissabte 17 de maig a les 15:00 h comença a espectacle, tots els amants a aquest esport de lluita oriental tenen una cita, Internacional Renshinkan 2014.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.