Moments de cinema

Avui us present un curtmetratge d’animació per a tots els gustos de la companyia Disney que ens retorna la màgia dels dibuixos animats d’abans, aquells que la gràcia estava en l’acció i els fets i no en la paraula o els efectes especials. De fet, el protagonista és el mític Mickey Mouse i la cinta (d’una 6 minuts de duració) és d’un enginy admirable. Divertit, entretengut… segur que passau una bona estona!

El milllor és veure’l en el cinema en 3D ja que per una vegada s’usa aquest mecanisme amb sentit i beneficiant la història que es conta, però si no heu duit la sort d’haver anat a les sales a veure Frozen (que venia acompanyada d’aquest curtmetratge) us haureu de conformar en veure’l en format domèstic. Va aconseguir arribar a la finalíssima dels Oscar i, personalment, trob que es mereixia guanyar-lo. Visualitzau-lo i digau-me què en trobau vosaltres:

 


Mickey Mouse – get a horse (2013) per FrankSmash15

2 pensaments a “Moments de cinema

  1. M’encanta, sobretot al principi quan la vaca mostra els pits, crec que hi havia certa frescor humorísitca que s’ha perdut amb els anys per mor de tabús, prejudicis, etc. Gràcies Pau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.