Gramàtica de la fantasia. No perquè tots siguem artistes, sinó perquè ningú sigui esclau. Juliol 2014

Dijous dia 22 de maig a les 20:00 a L’Elefant Verd celebrarem una reunió informativa per a les famílies interessades a apuntar els seus fills al projecte que es durà a terme durant el mes de Juliol a l’Elefant Verd sota el lema “Gramàtica de la Fantasia” que es basa  fonamentalment es un conjunt d’activitats proposades per Gianni Rodari. 

El projecte que ens proposam dur a terme durant el mes de Juliol va destinat a aquells alumnes les famílies dels quals estiguin “convençudes de la necessitat de la imaginació dins del procés educatiu, a qui tingui confiança en la creativitat infantil, a qui coneix el poder alliberador de la paraula. “tots els usos de la paraula per a tots” és un bon lema, té un bell sentit democràtic. No perquè tots siguem artistes, sinó perquè ningú sigui esclau“. Gianni Rodari. Gramàtica de la Fantasia

 Aquesta primera reunió estarà especialment destinada a famílies de nins i nines d’entre 6-7 fins a 9-10 anys. Més endavant en farem una altra per a alumnes d’educació infantil.

Per un millor funcionament de la reunió us pregam confirmar assistència.

 L’Elefant Verd. C/Cardassar, 23. Sant Llorenç des Cardassar, tlfn. 600541778. lelefantverd@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.