Fotografies antigues

Tot acaba i aquesta secció avui arriba a la seva fi. Han estat unes 26 setmanes d’intercanvis  fotogràfics, de petits trossos d’història, de nostàlgies diverses… Esper que us hagi agradat i hagi despertat la vostra curiositat. Qui sap, potser en el futur en facem una  segona entrega…

Per acomiadar-nos  avui tenim les darreres fotos de na Meneta i una darrer d’en Pep Mosca:

Per començar tenim una foto d’escola, i unes altres imatges a la carretera d’Artà davant de ca n’Antònia Mena.

 

 

a

A continuació tenim una estampa davant del bar de ca na Mena, en el carrer Major, amb la família al complet; les altres són del mateix bar amb la barra antiga, amb na Francesca Mena i el seu home, en Miquel Madona;

 

b

Per ara, sí, acabar us deix la fotografia d’en Pep Mosca d’una comunió del maig de 1958. És una fotografia a la capella de Ca ses Monges. D’esquerra a dreta: Pep Mosca, ?, ?, Tomeu d’es Piset, Toni Muñoz, Aleix Mascaró, Andreu Sorrilla, Joan Fita, Joan Mascaró, Miquel Móra, ?, Rafel Sabater, Rafel Vent, Sebastià Tareu.

 

c

Au idò… Ha estat un plaer. Gràcies a tots els lectors que ens heu seguit i gràcies a tota la gent que ens ha enviat imatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.