Fotografies antigues

Tot acaba i aquesta secció avui arriba a la seva fi. Han estat unes 26 setmanes d’intercanvis  fotogràfics, de petits trossos d’història, de nostàlgies diverses… Esper que us hagi agradat i hagi despertat la vostra curiositat. Qui sap, potser en el futur en facem una  segona entrega…

Per acomiadar-nos  avui tenim les darreres fotos de na Meneta i una darrer d’en Pep Mosca:

Per començar tenim una foto d’escola, i unes altres imatges a la carretera d’Artà davant de ca n’Antònia Mena.

 

 

a

A continuació tenim una estampa davant del bar de ca na Mena, en el carrer Major, amb la família al complet; les altres són del mateix bar amb la barra antiga, amb na Francesca Mena i el seu home, en Miquel Madona;

 

b

Per ara, sí, acabar us deix la fotografia d’en Pep Mosca d’una comunió del maig de 1958. És una fotografia a la capella de Ca ses Monges. D’esquerra a dreta: Pep Mosca, ?, ?, Tomeu d’es Piset, Toni Muñoz, Aleix Mascaró, Andreu Sorrilla, Joan Fita, Joan Mascaró, Miquel Móra, ?, Rafel Sabater, Rafel Vent, Sebastià Tareu.

 

c

Au idò… Ha estat un plaer. Gràcies a tots els lectors que ens heu seguit i gràcies a tota la gent que ens ha enviat imatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.