Concert de Jazz a Son Carrió

Divendres, dia 23 de maig, teniu l’oportunitat i el privilegi d’escoltar el pianista holandès, Jack Van Poll interpretant jazz, a les 20’30 hores a l’església de Son Carrió. Aquest concert l’han organitzat na Salvadora Fuster i n’Úrsula Ross, amigues del músic.

Jack Van Poll és un pianista i compositor holandès  que descobrí  les melodies Bebop de ben jove, i amb 12 anys ja participà en la competició holandesa de jazz a Amsterdam. Des de principis dels anys 50 ha col·laborat amb artistes dels EUA.  A finals dels 70 va obrir el “September Jazz Club” a Anvers, Bèlgica. El 1984 va fundar el segell discogràfic “September Jazz Records”. L’any 1985 recorregué la Costa Est dels Estats Units amb la banda de Lionel Hampton, en la seva gira d’estiu i va debutar a Manhattan el mateix any. Ha actuat en nombrosos i prestigiosos festivals de Jazz de tot el món. A més de tocar el piano i el saxo, escriu lletres, fa classes, presenta un programa de ràdio i és editor de la revista Belga “Jazz Mozaiek”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.