Presentació del Programa SMART TOWN ADP

Des de l’Ajuntament i dins la iniciativa de promoure el comerç i la indústria locals, dues regidories, concretament la de Comerç i la de Participació ciutadana, hem apostat per aquest programa.

Amb aquest nom en anglès, que ja ens anunciava que era alguna cosa de noves tecnologies, vàrem donar a conèixer el programa de la mà del seu impulsor, Martí Pascual.

En que consistirà?
Servirà per posicionar a la xarxa els comerços i la indústria de Sant Llorenç i de Son Carrió, per començar, i després podrem seguir en la resta del municipi i en altres sectors.

Quin són els seus objectius?
Millorar el coneixement per als residents i per a aquells que ens visiten de tot el que poden trobar al municipi.

Com?
Posicionant els comerços i proveïdors de serveis a la xarxa (Google + i Facebook), donant formació específica per sectors a totes les persones interessades, tutoritzant durant tot un any a tots als adherits al programa, promocionant el programa.

Les persones que no varen poder assistir ahir i volen formar part d’aquest programa poden posar-se en contacte amb en Martí Pascual a través del seu correu electrònic: martipascualumbert@gmail.com, i també a ca S’escaleta o al SAC de l’Ajuntament.

Dolors Sánchez i Nicolau Bordal
Regidora de Formació i ocupació i
Regidor de Comerç i Participació ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.