Guerra sanitària al Llevant de Mallorca?

El passat Ple de l’Ajuntament de Sant Llorenç aprovà la ratificació de la resolució de Batlia 2014/132, de data 20 de maig de 2014, sobre personació i nomenament de procurador i lletrat en les actuacions del procediment ordinari 146/2014. Això, en llengua planera vol dir que l’Ajuntament es defensarà davant els tribunals del recurs contenciós administratiu que l’Hospital de Llevant ha presentat contra l’acord d’aprovació definitiva del Consell de Mallorca sobre la modificació puntual de les normes urbanístiques que permeten que la Clínica Juaneda posi en marxa un hospital a Cala Millor.

El Diario de Mallorca s’ha fet ressò d’aquesta qüestió.

DIARIO DE MALLORCA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.