Mor el Rector de Sant Llorenç, don Jeroni Llambies

Aques matí han trobat mort a ca seva a don Jeroni, el nostre estimat Rector.

Tot que encara no ens ho han assegurat, sembla que finà ahir vespre mentre sopava.

En Pau descansis amic Jeroni, et trobarem a faltar.

Jeroni Llambies

12 pensaments a “Mor el Rector de Sant Llorenç, don Jeroni Llambies

  1. Descansa en pau…
    Un plaer haver-te tengut de col·laborador a la revista. No tots els capellans són tan oberts com tu i sempre he defensat que l’església amb gent com tu estaria molt més propera a la gent i actualitzada.

  2. Descansa en pau amic Jeroni ! com enyorarem el teu bon humor i bonhomia. Vas ser un creient del segle XXI : conviccions fermes, obert al diàleg i crític .
    Gràcies pel teu testimoni

  3. D.E.P Jeroni.

    Puc dir que ha estat un plaer i un orgull poder representar a la figura de la Sibil·la durant els anys que ho he fet i per petició i organització seva. Va ser tot un gust fer feina amb una persona com ell, i per això, li desitjo lo millor sigui on sigui. Per ser una persona de càrrec eclesiàstic, diferent; que sabia com poder arribar a tot el poble amb la seva manera de ser i fer.

    M’agradaria molt poder representar, un any més, a la Sibil·la aquest any, com a petit homenatge a ell per el tracte que va tenir amb jo quan ho faig fer fa uns anys enrrere.

  4. La catequesis ya no será lo mismo sin ti, esas reuniones de padres que nos hacías ya no serán igual. Descansa en paz. Siempre te recordamos.

  5. Se nos ha ido una de las personas mas buenas, afables y sobre todo tolerante que he conocido. Va a ser muy dificil reemplazar su ausencia. Siempre nos quedara su eterna sonrisa. D.E.P. Don Jeroni.

  6. Estic tan sorpres, que he tardad en reecionar, Geroni, ets une de aquestes persones que entres dins es cor, per això te recordare sempre. Descansa en pau, amig.

  7. En pocs dies, de dijous a diumenge, han mort dos amics, germans, testimonis de l’humanitat del Mestre feta vida, Antoni Bonet i Jeroni Llambies, només puc desde el dol de la seva absència, donar gracies per haver compartit desde l’infancia el dialeg i compromis amb els altres, compartiem , Jeroni i jo el parlar i parlar i Toni ens acompanyave amb els seus silencis que parlaven, Gracies per a tot lo que amb pogut compartir, i per totes les finestres i portes que ens heu obert, vos tenc ben presents i animau el meu caminar per la vida. Gracies

  8. jeroni mai te vaig veure com un capella
    sino com un amic que hem feres riure
    molt i disfrutar de les teves ensenyanses.
    sempre te recordare. descansa en pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.