Una data a la memòria

Hi ha moments en la nostra vida que queden gravats per sempre a la nostra memòria. Tots aquells que envolten la cinquantena estic ben segur que recordaran on eren i que feien el dia 23 de febrer de l’any 1981 devers les sis de l’horabaixa. El cop d’Estat del tinent colonel Tejero ha quedat gravat per sempre més en la seva memòria.Una altra data, aquesta pels que envolten la seixentena: dia 20 de juliol de l’any 1969. L’hora, prop de les quatre de la matinada. El lloc: davant una televisió en blanc i negre. Avui fa 45 anys que l’home arribava a la Lluna.

Recordau on éreu i què fèieu en aquestes dates tan assenyalades? Teniu alguna altra data que hagi quedada gravada per sempre més a la vostra memòria? La voleu compartir?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.