Concurs de fotografia digital de Card.cat (darrera setmana!!!)

Ara que per setembre, durant les Festes de la Mare de Déu Trobada, complirem tres anys de vida ho volem celebrar amb un concurs de fotografia digital. Animau-vos a participar-hi que hi ha premis per a tothom (grans i petits).

Aquí teniu les bases del concurs, les diferents categories i els premis que es repartiran. Per cert hem ampliat el termini fins dia 1 de setembre. 

1. El concurs és de fotografia digital, per la qual cosa hi ha la possibilitat de  retocar-la amb l’ordinador o entregar-la talment. Ja que som un mitjà digital propulsarem les noves tecnologies.

2.  La fotografia ha de ser de qualsevol cosa relacionada amb el nostre terme municipal (Sant Llorenç, Son Carrió i Sa Costa). Pot ser urbana (plaça, carrers, edificis…), humana (gent del poble fent alguna activitat, festes…), paisatgístic (foravila, la mar, la platja…) o qualsevol altra cosa mentre estigui relacionada amb el nostre municipi. Es tendrà en compte l’originalitat, la bellesa i el simbolisme de la fotografia.

3. Cada participant pot entregar com a màxim tres fotografies.

4. S’estableixen dues categories que inclouen tot el terme:

a) Infantil (fins a 14 anys)

b) Adulta (a partir de 15 anys)

5. Els premis són:

a) En categoria infantil:

1r premi: un lot de llibres de la Papereria Rotes Noves (Sant Llorenç).

Publicación1

2n premi:  Ensaïmada del forn Can Beñó (Sa Coma) de 3/4 kg

ens

b) En categoria adulta:

1r premi: Sopar al bar-restaurant Ca’n Pedro (Sant Llorenç) per a dues persones

can pedro

2n premi:  Un val de tapes i vi per a dues persones la botiga “Cas Coix” (Son Carrió) 

cas

6. Teniu fins dia 25 d’agost 1 de setembre per entregar les fotografies al correu editors@card.cat. En el correu, a més de les fotos corresponents, heu d’incloure el vostre nom i cognoms, edat, número de telèfon i còpia del dni. També heu de pensar a posar un títol a cada fotografia.

7. El jurat estarà compost pels editors de Card.cat (Pau Quina, Tomàs Martínez, Serafí Lliteras, Josep Cortès, Guillem Pont i Joan Umbert), els quals triaran les fotografies guanyadores en base als criteris establerts. Els guanyadors seran designats durant les Festes de la Mare de Déu.

Qualsevol dubte ens el plantejau a l’adreça editors@card.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.