La cançó de la setmana

Avui mesclam de manera brillant música americana amb son africans. Només Dirtmusic ho podien fer, però és que, a més, ho fan amb una versió de All tomorrow’s parties, tot un clàssic de la Velvet Underground.

La Velvet (primer grup del tristament desparegut Lou Reed) sempre ha sonat a Nova York a causa del seu so urbà i cosmopolita. Per això, quan vaig saber que Dirtmusic s’atrevien a fer una versió a l’africana de la cançó All tomorrow’s parties, vaig estar-ne ben en darrer.

I l’aventura, la veritat, no els ha sortit gens malament. Aquí en teniu la comprovació:

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.