Queixa des de Sa Coma

L’Associació de Veïns de Sa Coma ens ha remès aquesta instància que ha entregat a l’Ajuntament perquè la gent conegui les mancances que pateix el seu nucli poblacional. Aquí teniu una còpia de la instància:

sa coma 3 sa coma 4

8 pensaments a “Queixa des de Sa Coma

 1. Vull puntualitzar que aquesta instància l’enviada jo a Card.cat a titol personal, la associació la va enviar a tots els socis per informar a tots els socis.

   • Aclarir que l’associació no ha enviat a card.cat aquesta instància. L’he enviada jo per demostrar que sa Coma no tot es castell i platja. està molt bé tenir-ho però tenim altres necessitats apart d’anar a fer voltes en bici i anar al castell.

 2. Pareix a ser que si vius a Sant Llorenç (poble) ni pagues, ni fas feina. Només t’aprofites dels que viuen, treballen i paguen des de la zona costanera. Tal vegada, hauriem de començar tots a fer les nostres sol.licituts sense compar-nos o intentar fotre els altres. Tots els nuclis tenen realitats diferents i necessitats n’hi ha moltes per tot. També a Sant Llorenç (poble).
  I si els nins s’avorreixen deu ser culpa nostra també, o no?
  Els nostres es diverteixen molt anant a Sa Coma a passejar en bicicleta i pujar fins el castell, mira per on!!!

  • Així com noltros anam a Sa Màniga ells podrien venir a ses pistes de pàdel de Son Carrió o Sant Llorenç, però pareix que es camí cap a Sant Llorenç deu ser costa amunt.

 3. Tal y como comente(¿en que en trobau?)Todas las actuaciones municipales que se realizan lo hacen de forma turistica,Auditorium,Policia Local, Pac(zona deportiva en Cala Millor en ejecución),Lo que se pide es invertir para los residentes(añadir los pasantes que son muchos)Por lo que decia llorençina.com no creo que haya pique sino que lo que se pide es que haya reparto de los gastos e inversiones en la costa que se esta degradando a marchas forzadas(recordar que vivimos de la costa)Al no tener zona deportiva es más facil desplazarse al municipio próximo (SON SERVERA),Igual habria que sortear en que población hay que quitar las pistas de padel ya que por esta regla de tres con unas por municipio es suficiente(ademas hacia Sant Llorenç,Son Carrío tiene que ser cuesta abajo porque los camiones de la recaudación se van para invertir hacia el interior)en SA COMA,COSTA se vive muy bien es normal en invierno es un remanso de paz.

 4. Sa gent que viu a sa Coma és molta d’ella llorencina i carrionera entre d’altres i sa majoria que hi resideix tot l’any sap que no s’exagera gens, es polítics llevat de dos no compareixen per res a no ser que sigui per anar a festa o a fer-se fotos pes diaris. Això és es problema que tenim que sa majoria no ténen ni idea de que falta a sa Coma.
  Sa depuradora és un tema seriós i que preocupa molt perque afecta directament a s’imatge com a zona turística i de qüalitat de lo que es batle presumeix tant.

 5. No se trata de San lorenzo vs Sa Coma, se trata de dar un paseo y ver cómo se degrada el lugar donde vivimos. En los últimos años el aspecto de Sa Coma ha empeorado mucho. Se podría hacer una lista larguísima de todas las carencias, pero es más positivo invitar a los políticos a visitar nuestra localidad. Venid y miradlo!!! No os acordéis que existimos solo cuando pongamos el voto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.