Programa de les Festes de la Mare de Déu 2014

Dia 8 de setembre, Festa de la Mare de Déu Trobada, és una data màgica per a molts de llorencins i llorencines en què s’entremesclen sentiments i vivències religioses, culturals, cíviques, etc. És una data clau per a tots nosaltres, que mai no oblidam la ruta que condueix a la capella de la nostra Mare de Déu. Enguany, és el moment de fer-nos forts i demostrar a la nostra Mare de Déu a qui realment estimam, que no es troba tota sola, demostrar-li que, passi el que passi, estam aquí per venerar-la, guardar-la i agrair-li el que fa per tots nosaltres.

El Rector D. Jeroni, “Jeroni per a tots”, ens deia, dia rere dia, que Sant Llorenç està preparat per superar qualsevol imprevist religiós, és un poble organitzat que creu en l’església, que lluita per l’església i que estima i venera molt la imatge de la Mare de Déu  Trobada. Per tant, llorencins i llorencines, enguany més que mai hem de manifestar aquesta estimació per la nostra Mare de Déu i demostrar-li que malgrat els moments en què ens trobam, volem estar amb ella.

Per això, hem de sortir al carrer, gaudir dels actes d’aquestes festes, fruit de la generositat i col·laboració gratuïta de moltes persones, grups i institucions. I que la participació d’aquests actes ens transmetin una bona sintonia ciutadana i ens reforci el sentiment de la nostra fe cap a la nostra Mare de Déu Trobada.

Moltes gràcies per tot. Molts d’anys a tothom!

El Consell Parroquial

TOT SEGUIT EL PROGRAMA D’ACTES

2-20C-120140826083622~22-20C-120140826083622~2-0013-20C-120140826083622~2-0011-20C-120140826083622~1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.