Judo Renshinkan a les Festes de s’Illot

Aquesta setmana a s‘Illot ha vibrat amb les seves festes, entre els seus nombrosos actes el Renshinkan va estar present amb la mostra de judo


Com sempre ens tenen acostumats, l’organització de les festes va estar molt bé i en aquesta ocasió el marc no podia ser més idoni, la placeta, abans el centre cívic, al mollet gairebé a sobre de la platja, l’horari molt bé, ja que la posta de sol és ideal per als festivals d’estiu.

Una vegada més vam poder gaudir del millor judo realitzat pels petitons l’essència de les tècniques de competició dut a terme per la plana major dels competidors, entre els quals figuraven campions de Balears i diversos medallistes nacionals.

Un cop acabat en acte, sempre fidel complidora, la regidora de les festes Maria Bover va ser l’encarregada de lliurar els respectius premis als baix assenyalats:

LLUC CONEJO,VICTOR MARALES,WASSIM EL ARJOUNI, SAIF EL ARJOUNI, MARC DIAZ BAUZA,JOAN TONI GALLARDO,CAROLINA GUARDIOLA ADRIA RUPEREZ, CRISTINA CONEJO, ALEX MONTOSA,LARA SCHULTER, JAUME CABRER ,LOURDES FIOL ,DIEGO FLORIDO, ADRIA FEMENIA, TOMAS PEDRO FIOL,JUAN DANIEL MIRO, MARCOS GONZALEZ, SANDRA RECHE,SERGI FEBRER CASTRO, PAU FEBRER CASTRO,CARLOTA GOMEZ,MARINA GALLARDO, MARIA ALCAIDE,NEUS HUERTAS,ANGELA MOREY BAUÇA, ANTONI BAUÇA, LLUIS LLULL,SEBASTIA GOMILA,MARGA ROIG, MANUEL FERNANDEZ, NEUS POU, NEUS TIZON, MANUEL GUARDIOLA, SEBASTIAN WNUK, BIEL JOAN, JOAN TONI ARQUELLADA, XISCA MARTIN, ARIADNA ARQUELLADA, JERONIA MOREY,BETTINA JAHN, ZOE MULLER, PERE ANTONI MUÑOZ,PAU GARCIA JAHN,SERGI JAUME,BIEL MAYOL CORDERO,ALEXANDRE ARACIL,MARTI ROSSELLO,MIQUEL CABRER, FRANCO SERGIO y PEDRO FEBRER.

jufo

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.