Nit de tapes a la fresca a Son Carrió

Divendres, dia 29 d’agost, va tenir lloc la cloenda de les tapes a la fresca, organitzades pel bar de cas Patró i el restaurant “Es Torrent” durant aquest estiu, a la plaça de l’església de Son Carrió amb música en viu, amb una gran afluència d’assistents. Aquests bars han tingut l’encert d’animar els calorosos vespres d’estiu amb tres divendres de tapes originals a la fresca, acompanyades de bona música. Aquest darrer divendres amb el grup de swing: “Long time no swing”, amb sons de saxo, contrabaix, percussió… que convidaven a ballar.

P1060692 P1060691

 

Quan s’acaba l’agost pareix que l’estiu ja s’ha acabat, comença l’escola, la feina; però encara queden moltes festes per a celebrar, i moltes nits per a gaudir de la bona temperatura que ens acompanya fins ben entrada la tardor. La nit de tapes continua a alguns bars de Son Carrió tots els divendres, i al setembre ens esperen les festes de la Mare de Déu trobada a Sant Llorenç, les de Santa Maria a sa Coma i a finals de setembre i principis d’octubre les de Sant Miquel Arcàngel a Son Carrió, organitzades per les parròquies, les associacions i voluntaris del municipi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

3 pensaments a “Nit de tapes a la fresca a Son Carrió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.