Nova enquesta de Card.cat

Aquesta vegada us proposam una enquesta eminentment pràctica per al bon funcionament de Card.cat. Resulta que als editors ens du bastant de feina preparar l’agenda d’activitats del nostre terme i tenim certs dubtes de si els nostres lectors la segueixen. Per això ens en volem assegurar i segons el resultat decidirem si continuar amb l’agenda o eliminar-la.

La pregunta seria si tu, com a lector, segueixes la nostra agenda (situada a la portada a la banda dreta) o senzillament t’informes dels actes a través dels articles (programes de festes, anuncis dels actes….). Entra a votar i ajuda’ns a fer una revista millor:

Segueixes la nostra agenda de portada?

  • No, preferesc informar-me dels diversos actes a través dels articles (47%, 16 Vots)
  • Només a vegades (32%, 11 Vots)
  • (21%, 7 Vots)

Nombre de votants: 34

Loading ... Loading ...

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.