Què en trobau?

No crec que sigui el cas perquè el nostre terme municipal no compta amb cap plaça de toros, ni tan sols té tradició de cap tipus de correguda taurina (almanco pel que sé), però si es   dugués al Ple la possibilitat de prohibir els toros a Sant Llorenç tu què diries?

Molts pobles ja s’hi han declarat contraris: Lloseta, Santa Margalida, Porreres, Algaida, Capdepera, Santa Maria del Camí, Sencelles,  Artà, Esporles i Puigpunyent.  I vosaltres què en trobau?    

Contestau a través dels comentaris!!!

2 pensaments a “Què en trobau?

  1. Igualment jo també en som contrari (Ángel del VB no t’enfadis je je), perquè és indefensable fer patir un animal d’aquesta manera per fer-ne festa. I aquest darrer detall el destac per aquests que diuen que “no mengis carn idò”. No crec que es tracti de fer-nos ara tots vegetarians, però sí que veig diferència entre matar per menjar (cosa que és llei de la naturalesa) i matar i fer sofrir just per fer-ne un espectacle.

    Això sí, tampoc s’ha d’aprofitar aquest tema per fer política i és igualment denunciable la brega de galls, de cans, segons quins correbous catalans i fins i tot la nostrada porcella ensabonada (que crec que ja no es fa). I no me serveix l’excusa de la tradició… Una societat ha de saber evolucionar i rompre amb els llaços que han quedat endarrerits i quasi troglodites.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.