Brou de Card

Aquest mes BROU DE CARD mescla una varietat de personatges llorencins que, per una cosa o d’altra, han estat notícia rellevant(o no tant).

Així que directes a l’olla, encenem el foc, remenam i surt…
• La parella llorencina que va participar al programa d’IB3 CUINA I GUANYA de dia 28 de setembre.

Només diré que un d’ells exerceix de policia local al municipi però per el transcórrer del programa no va quedar clar del tot qui dels dos era realment el policia…
• Mem si trobau el nostre estimat cap d’estudis de l’escola Mossèn Galmés de Sant Llorenç dins aquesta marea verda. Com podeu observar es reflexa un sentiment de victòria en totes les cares dels presents. Només faltaria, era uns dies després que el TSJB tomés per segona vegada el projecte TIL que vol imposar sí o sí en Bauzà i el seu equip de govern.

Si voleu una pista, per trobar el protagonista de la foto heu de fer com a cercar en Wally en el llibre ¿Dónde está Wally? (és l’únic la camiseta d’un color distint perquè el vegin bé, jiji

Escola

Si observam la fotografia, pels gestos de les cares i les mans alçades, s’arriba a la conclusió que podria ser ben bé que estassin cantant l’himne espanyol o similar per expressar tanta felicitat i emoció desbordada. Segurament en aquest moment tenien tots la “gallina de pell” i els ulls llagrimosos. Què en pensau?

 

  • Parlant del TIL, les poques queixes i comentaris burlescos sobre els mestres i professors que he sentit ara que s’ha dictat sentència en contra de la seva aplicació front les que volaven quan es va fer vaga.

A veure si endevin el pensament general:…l’important no és si TIL sí o TIL no, l’important és que els nins vagin a escola…i no marejar la perdiu!

  • I continuant amb el tema, l’escola Mestre Guillem Galmés ha decidit rebutjar el projecte TIL que se li havia imposat des de la Conselleria d’Educació i ha decidit retornar al projecte anterior amb el beneplàcit de l’AMIPA.
  • L’adéu del gran capità del FC Cardassar després de tants d’anys jugant en el mateix equip. Això es devoció. Mentre molts ja s’han tirat a la moda, córrer amb els Malalts de Turmell o a fer Nòrdic Walking, ell ha aguantat com un heroi dins l’equip de futbol, generació rere generació fins els 35 anys. Aquest punt va dedicat a ell! Vamos ballenator!

 

GIL

Aquí una foto homenatge dels seus “tiempos mozos”. Hi havia una bona banda de grenyuts diria jo. Per cert, mirau qui treu el cap devora l’homanetjat: Ni més ni menys que el Presi de Card.Cat.

 

 

4 pensaments a “Brou de Card

  1. No i no ens oblidem de n’Antònia Santandreu que està en primer pla també ben emocionada. Si en Pedro de sa Central la veu li caurà sa baba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.