Més bones notícies del darrer Ple

Segons el Diario de Mallorca el Ple del darrer dijous va ser ben beneficiós per als llorencins. A part d’allò apuntat a la notícia d’ahir (enllaç), també resulta que el nostre Ajuntament pretén rebaixar els valors cadastrals un 25%. Això sí, encara només es tracta d’una petició, en cap cas confirmada.

Aquí teniu l’enllaç a la notícia (llàstima que aquest pic el nostre intrèpid especialista de Plens, en Pep Mosca, hagi estat de viatge i no poguem contrastar informacions, la qual cosa també podríem aconseguir si algú de l’oposició es dignés a informar als ciutadans. Però si no ho fa ni l’Ajuntament quan hi ha bones notícies… Això es diu una Democràcia oberta al poble!!!):

 http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/11/08/ayuntamiento-pide-rebaja-valores-catastrales/975033.html

3 pensaments a “Més bones notícies del darrer Ple

 1. Catxin dena Pau, aquesta sí que és bonda, de manera que som els de l’oposició els que ens hem de dignar a informar al poble…en fi, alomillor podríem si l’equip de govern es dignés a informar a l’oposició.
  M’ha cridat l’atenció la manca de comentaris relatius a l’abandomanet del ple per part dels membres de l’oposició. Si voleu, us explico el nostre per què.

  La raó principal és la pantomima de democràcia que caracteritza la manera de fer de l’actual equip de govern. A les 13:30 estàvem convocats per la Comissió Informativa. Prop de les 13:45 van aparèixer el Secretari i l’Interventor que, per petició nostra, van començar a explicar els punts de l’ordre del dia, tot i que entenc que no els correspon fer a ells de polítics. Poc després comparegué el batlle amb un parell de membres. A les 13:50 n’arribaren dos més. Ni rastre de la senyora Maria Montserrat Rosselló, que segons el batlle era a l’escola, tot i que era dia de festa; ni del senyor Pep Jaume, que ens havia d’explicar el punt relatiu a l’asfalt dels camins rurals.

  Davant la manca d’informació, ara tenc complex de no saber arribar-hi després de la renyada del senyor Planes, vam demanar que es suspengués el ple. Silenci absolut.
  M’ensum que després tot va anar com sempre. El senyor Puigrós diu i els altres acaten.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • No dic això jo. Dic que tant uns com els altres ho hauríeu de fer. Que l’eQUIP de govern no us dóna informació? Idò almanco aportar el vostre punt de vista dels temes del poble. Seria una manera de conèixer-lo em sembla a mi. No hauria de ser aquesta la missió d’un polític, sigui de l’oposició o de l’equip de govern?
   Per no anar més enfora, si no arribes a informar que vau sortir del ple un servidor ni se n’hagués adonat (el diari no ho posava). Per això és important que informeu.

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.