Assemblea extraordinària de l’associació de veïns de sa Coma

Assemblea extraordinària de l’Associació de Veïns de sa Coma sobre els projectes de tancament parcial de la carretera de sa Coma a Cala Millor i l’obertura del carrer Mare Selva.
El passat dissabte dia 15, tingué lloc a l’Auditòrium sa Màniga de Cala Millor una assemblea extraordinària convocada per l’Associació de Veïns de sa Coma per tal de saber l’opinió dels socis sobre el previst tancament parcial del carrer Balandres de sa Coma (conegut com a la carretera que va de sa Coma a Cala Millor) i l’obertura del carrer Mare Selva fins a Cala Millor.
La majoria dels socis de la primera i segona fase de la urbanització de sa Coma estan a favor de la continuïtat i obertura del carrer Mare Selva sempre que sigui prohibit el tràfnsit pesat per dins la urbanització de: camions, autocars, trens turístics, etc. Des de fa més de vint anys ja es parlava de donar continuïtat al carrer Mare Selva i una nova sortida cap a Cala Millor de la tercera fase de la urbanització, segons notícies aquesta tercera fase no ha estat entregada a l’ajuntament per part dels urbanitzadors.
El que de moment es desconeix és el nou pla d’embelliment previst per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar que segons informacions, no confirmades, pretén fer per a vianants un tram del carrer Balandres, el que provocaria el desviament del trànsi pesat per l’ interior de la tercera fase residencial de sa Coma, coneguda popularment com “El Dorado.
El socis acordaren NO recolzar econòmicament  la plataforma del Dorado, SÍ que recolzen les accions encaminades a evitar el nou pla d’embelliment que desviaria el trànsit pesat per a l’interior de sa Coma.
Assemblea veïns 15-11-2014 005

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.