Una delegació del municipi de Vitacura (Xile) visita el municipi de Sant Llorenç, interessat per la gestió dels residus

Dia 10 de desembre ha tengut lloc una trobada entre representants polítics i tècnics del municipi de Vitacura (Xile) i representants de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per tractar temes relacionats amb la gestió dels residus domiciliaris i a grans productors.

La delegació xilena estava encapçalada per Patricia Alessandri, regidora de Vitacura, i responsables tècnics en matèria de comunicació, medi ambient, sostenibilitat i innovació. Per part de Sant Llorenç, hi han assistit el batle Mateu Puigròs i els regidors de Medi Ambient i Turisme així com els tècnics municipals.

L’objecte de la reunió era donar a conèixer als xilens quines pràctiques en matèria de gestió de residus s’han dut a terme en el municipi, concretament tots els detalls de la informatització del sistema de recollida de residus (visor de rutes, pesatges de contenidors, geoposicionament …), les campanyes del servei de recollida porta a porta en els nuclis d’interior i també el servei de recollida selectiva als grans productors així com també els resultats de reciclatge.

A la reunió també han assistit representants de l’empresa de recollida de residus, ECONAR, de l’empresa informàtica LIMIT TECNOLOGIES i de la cadena PROTUR HOTELS que han exposat també la seva visió del sistema de recollida de residus des de la seva vessant.

Després de la reunió, la delegació xilena ha pogut veure en funcionament “in situ” el sistema de pesatge d’un camió de càrrega posterior i també han visitat les instal·lacions del parc verd municipal.

21

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.