Brou de Card

Aquest mes a BROU DE CARD hi ha un poc de tot. Una miqueta de mescladissa.

Abans de començar bufau que crema…no ens hem de bufegar.
– El gustet a cloro que feia l’aigua provinent del carrer durant uns dies a mitjans novembre (aprox. entre17-11-2014 i 20-11-2014 ).

Sort que ja és aigua passada i tot ha tornat a la normalitat fluvialment parlant.

– El nostre cuiner més famós, en Tomeu Pinxo, ha reobert el Molí d’en Bou amb el nom Taronja Negra.

Esper poder anar a fer-hi un tast ben aviat!

– El frenesí informatiu a l’Ajuntament des que han fitxat na Laura Corema. Fins i tot la podeu seguir al Facebook!! Qui en tengueu, és clar.

D’aquí li desitjam sort en aquesta encomana de feines tan necessària.

–  La bona acollida de la via verda entre els usuaris dels municipis per on transcorre, entre els que s’inclouen Sant Llorenç i Son Carrió, vers el rebuig generalitzat dels seus batlles.

– Més sobre la via verda… Esperem de tot cor que el tren aposentat a l’estació de Son Carrió no el vulguin convertir en una obra d’art o escultura a lo “Zarazate”. No s’hi assembla ni vist de baix ni de dalt ni de costat.

Per l’amor de Déu, que llevin aquest esperpent.

– La reflexió en què m’ha submergit l’exposició sobre brodats: com passa el temps…la rellevància d’aquesta manufactura a la meva infantesa i l’extinció total en el món globalitzat en què vivim avui. Serà enyorança d’un temps que ja no tornarà.

D’aquí el meu agraïment a totes aquelles dones que aconseguiren pujar un poble i una família…i tot a l’hora.

– El retorn explosiu de la parella llorencina al programa d’IB3 “Cuina i Guanya”.

Els ous esclafats poden arribar a crear conflictes impensables!!

– La devoció que li processa el nostre estimat editor Serafí Lliteres al cap de files d’Esquerra Republicana a les Illes Balears, en Joan Lladó.

6 pensaments a “Brou de Card

  1. No Lluc, no és devoció, és amistat. La gent que em coneix sap que no soc “fan” ni devot, de ningú ni de res.
    A en Joan el conec de fa molts d’anys i mai me l’ha jugada, i no ho puc dir de tothom ni molt manco a això.
    Si hi ha una cosa amb la que soc extremadament intolerant és amb la injusticia, tant si m’afecta a mi, a un amic, a un familiar o qui sigui, i sortiré sempre en la defensa de l’afectat encara que no sigui de la meva “corda”.
    En cap cas desitjaria a ningú els atacs personals als que ha estat sotmès tant des del diari AraBalears, com de certs “personatges”, sempre sense cap classe de fonament. No hauriem de perdre de vista que al cap i a la fi, en Joan, és una persona com tu i com jo.

  2. Serafí, entenc el que dius. Esta tret en tot es carinyo i sense gens de mala fe. Pero aquest mes t’ha tocat ficar-te dins la sopa. Una aferrada i bon Nadal

  3. – La bona acollida de la via verda entre els usuaris dels municipis per on transcorre, entre els que s’inclouen Sant Llorenç i Son Carrió, vers el rebuig generalitzat dels seus batlles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.