PSM i Esquerra Republicana signen la pau

A la fi ha arribat el seny i tant PSM com Esquerra Republicana han rectificat i signat la pau. Tant uns, encapçalats per Biel Barceló, com altres, amb Joan Lladó a primera fila, han reconegut els seus errors i pel bé d’un projecte comú d’esquerres nacionalista han fet una passa enrere i s’han disculpat respectivament.

El moment s’ha escenificat amb una aferrada de mans, dolça i llarga, entre els dos líders, en Joan Lladó i en Biel Barceló. Sembla que l’afecte ha estat tant gran que en Madiop i en David Abril, que els acompanyaven, els han hagut de separar perquè “no semblàs una altra cosa”. Aquí teniu la tant esperada imatge de reconciliació:

inocentada 1

A nivell local, en Tomàs Martínez, del PSM, i en Serafí LLiteres, d’Esquerra Republicana, a pesar que aquest darrer no se n’acabava de refiar i ha estat mal de convèncer, han decidit fer una roda de premsa  conjunta per celebrar aquest moment avui  horabaixa a la rectoria  de Sant Llorenç (pel que sembla sense haver de pagar lloguer)…

 

3 pensaments a “PSM i Esquerra Republicana signen la pau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.