6 de gener a Sa Màniga: HERODES REI

Dimarts 6 de gener a les 18h, a Sa Màniga hi haurà la millor posada en escena d’aquesta fantàstica obra amb els grans actors : Santi Pons, Toni Gomila, Joan Bibiloni, Àlvar Triay, Joan Manel Vadell i Rafel Ramis. Amb la direcció de Rafel Duran.

 

El rei Herodes s’enrabia/ perquè el Bon Jesús és nat./ Jo sempre m’ho havia pensat/ que el dimoni el se’n duria,/ dins un talec foradat!/ Què te pareix secretari,/ si hi puc anar confiat?/ Amb tot es poble alçat/ i a favor des meu contrari!. 

L’obra se situa al palau del rei Herodes en el moment en què els seus servents li comuniquen la visita de tres astrònoms, els reis mags, i li parlen del naixement de Jesús. Arran de l’anunci d’aquesta visita es crea tota una intriga entre el mandatari i la seva cort, amb personatges com els seus criats i administradors. Crítica social amb clau d’humor i ironia, paraules d’ahir que no perden sentit.

Entrades ja a la venda (14€). Reserves per telèfon al 971 587373.

herodes rei 5

2 pensaments a “6 de gener a Sa Màniga: HERODES REI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.