Comunicació de consulta del projecte de remodelació i millora del passeig marítim de Cala Millor exposat al públic per la demarcació de costes

L’Enginyer de Camins, Mateu Estrany ha redactat per encàrrec de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar un projecte de remodelació i millora del Passeig Marítim de Cala Millor. Projecte que preveu la realització d’obres tant a zona de domini públic marítimo-terrestre com a zona de domini públic municipal.

La realització de les obres a la zona de domini públic marítimo-terrestre necessita la prèvia obtenció de la concessió de l’administració corresponent en Costes i Litoral. Per això l’Ajuntament de Sant Llorenç ha fet la corresponent sol•licitud i la Demarcació de Costes en Illes Balears del Ministeri d’Agricultura, Alimentació, i Medi Ambient ha exposat recentment aquesta petició de concessió a tràmit d’exposició pública (Anunci a Ultima Hora de 17-12-2014).

El Batle Mateu Puigròs, en data de 23 de desembre de 2014, comunica que durant un termini de 20 dies el projecte es pot consultar a la plana web de l’Ajuntament (www.santllorenc.es) o de 9.00h a 13.00h de dilluns a dissabte a l’Oficina Municipal d’Informació Turística de Cala Millor (Parc de la Mar- Avinguda Llevant 2).

enllaç

El Batle també vol informar que les al•legacions que afectin al domini públic marítimo-terrestre es poden presentar a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar que les remetrà a la Demarcació de Costes.

Un pensament a “Comunicació de consulta del projecte de remodelació i millora del passeig marítim de Cala Millor exposat al públic per la demarcació de costes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.