La màgia dels Reis Mags a Son Carrió

Ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar arribaren puntuals la nit de reis a Son Carrió. Acompanyats per un seguici de patges grans i petits, xeremiers, malabaristes amb foc i amb la carrossa carregada de regals, no defraudaren els al·lots que esperaven il·lusionats des de feia setmanes aquesta nit tan màgica i especial, juntament amb els pastors i l’àngel. Després de l’adoració i l’entrega de l’or, l’encens i la mirra, el rei Gaspar va fer el discurs reial i acte seguit l’entrega de regals va posar punt i final a una nit carregada de màgia.

Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: www.carriocity.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.