Què en trobau?

Ja ho diu el reglament que les obres a sa costa s’han de fer a l’hivern… i enguany més que mai. Si fa poc xerràvem de la futura reforma del passeig de Cala Millor, ens han arribat fotos de les que ja han començat al de sa Coma. I d’aquestes ben poc en sabíem (o almanco jo)… Miam si, ja que no ens n’informen, en podem treure agulla entre tots amb les següents fotografies…

De moment el que ja es pot veure és el carril bici que han fet arran dels hotels. Pareix una bona millora ja que a l’estiu les bicis i motos per infants de lloguer han ferit a més d’una persona per la zona que va davant la mar.També per les imatges sembla que volen canviar el paviment i  he sentit a xerrar que volen fer dutxes noves i més wc, zona per infants… però to són rumors ja que en tenim ben poca informació. Potser algú es dignarà a informar-nos-en un poc més (ja sigui algun lector o el propi ajuntament)?

Un pensament a “Què en trobau?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.