La cançó de la setmana

Avui que és Carnestoltes (o Carnaval) cal posar alguna cançó que vagi a to: alegre, plena de ritme i amb disfresses incorporades. És el el cas, idò, del clàssic de The Cure, Friday i’m in love.

No és el primer pic que pos aquest mític grup anglès (per alguna cosa és el meu preferit) així que poca cosa puc afegir que ja no hagi explicat abans (i si no visiteu el següent enllaç). En la cançó que ens ocupa, dels Cure dels 90 (el grup va néixer al 78), es tracta del seu vessant més pop, però fins i tot en aquest sentit el grup britànic també va saber ser brillant. De fet, és una cosa de les que més apreciï dels britàncis, la seva versatilitat per fer bon pop (Close to me, Just like heaven, In between days o el mateix Friday i’m in love), però també temes més rockers i guitarrers (Jumping someone else’s train, Open, Cut..), i altres obscurs i gòtics (Lullaby, Disintegretion, Pornography...).

Friday i’n in love és ideal per posar avui ja que el ritme de lacançó és alegre i dóna “bon rollo” i a més el videoclip va en consonància, a part de mostrar el grup disfressar-se sense aturar. Per alguna cosa és Carnaval, no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.