Què en trobau?

Ja ni se n’amaguen. Si dimarts era la batlessa de València qui, en un evident estat d’embriaguesa, feia un ridícul espantós, ahir mateix la vicepresidenta del congrés espanyol dels diputats Celia Villalobos fou captada jugant amb la seva tauleta (que els hi paga el congrés per treballar-hi) a

“Candy Crush”.

Podríem parlar també de la bena que duia en Matas pel cap l’altre dia, de l'”aeropuerto del abuelo”, del valencià Fabra, del “que se jodan los parados” de la seva néta Andrea Fabra (diputada), de la fuita en cotxe de n’Esperanza Aguirre, dels ous de cérvol d’en Carlos Delgado… No acabaríem mai.
A més, si us fixau, aquests són els mateixos que demanen que es redueixin les autonomies i els ajuntaments, i tot per què? Per acumular més poder ells allà a Madrid.
Aquesta és la meva opinió, i vosaltres què en trobau?

2 pensaments a “Què en trobau?

  1. Un jugador de futbol se’n va de juerga després d’un partit perdut i sembla com si fos un delincuent, perseguit pels medis i casi jutjat. La “caloret” i la “Candy crush” se burlen dels ciutadans i com si no hagués passat res…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.