Sant Llorenç al Canal 4

Ahir al Forn Nou mentre comprava el pa vaig tenir l’oportunitat d’escoltar una d’aquestes converses de poble que avui me serveix per publicar aquesta notícia. Resulta que asseguts allà fent un cafè hi havia uns reporters de Canal 4 que desconeixia, però no així les dependentes del forn que així els ho feren saber. Aquells bons homes aprofitaren l’avinentesa per fer publicitat del programa “sobre coses de Sant Llorenç” que havien d’emetre avui, 25 de febrer, a les 22.30 hores del vespre al Canal 4.

És l’únic que sé i així us ho faig saber. No em demaneu ni com es diu el programa ni què surt exactament, perquè ja no ho sé. La meva nina frisava d’anar a veure la padrina!!! Així que…

3 pensaments a “Sant Llorenç al Canal 4

  1. Bon dia a tots i totes, el programa a que es refereix en Pau es Rodamón i te el títol ” Sant Llorenç – Un poble actiu”

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. En referència a la notícia , comentar que ens hem informat que aquest canal emetrà avui, 25 de febrer a partir de les 22:30h. el programa “Rodamón”, que es centrarà en el nostre poble sota el títol “Sant Llorenç – Un poble actiu”.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.