II Duatló neu torrada: informació i talls de carrers

Com molts ja sabreu, els Malalts, aquest diumenge 8 de març, degut a la gran acollida que va tenir l’any passat, organitzam la segon edició del duatló neu torrada, a Sant Llorenç. El duatló començarà a les 10:00, la sortida i acabada serà a la plaça de l’església, on estarà concentrada tota l’activitat principal del duatló.

Cartell v2ta

Pels que no ho sabeu, un duatló consta de tres parts, que consisteixen a córrer 5kms a peu, 20kms de bicicleta de carretera i per acabar 2.5kms més de córrer.

Vos deix uns mapes dels circuits, perquè pogueu tenir una idea dels carrers que estaran tallats, la recomanació és que si heu de sortir del poble, entre les 9.30 i les 12.30, faceu una previsió i deixeu els cotxes a un lloc que pugui tenir una sortida, demanam disculpes per anticipat a les molèsties que això pugui causar pels veïns afectats, però per fer poble hem de mirar d’aportar un poquet cada un de la nostra part.

Circuit CICLISME DEFINITIUDocumento1

Vos animam a tots venir diumenge, ja sigui a participar o animar! Hi haurà bon ambient!

3 pensaments a “II Duatló neu torrada: informació i talls de carrers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.