La cançó de la setmana

Avui en aquesta secció ens posam comercials. I és que a vegades la música de les radiofórmules també poden ser interessants. Així ho demostra Happy!, de Pharrell Williams, que dit així potser no us soni de res, però segur que heu sentit la cançó fins a la sacietat, ja sigui per la ràdio, les sales de festa o als anuncis publicitaris.

Pharrell Williams és d’aquests músics que des de fa temps es guanyen les llenties fent molta feina  des del darrere, sense ser cap visible. Ha col·laborat, i fins i tot escrit o produït, temes per artistes tan famosos com Madonna, Michel Jackson, Daft Punk, Kilye Minogue, Shakira… però tot això canvià al 2014 amb el seu senzill Happy! (en el qual sí canta i dóna la cara), ja que obtingué el número 1 a molts països i moltes nominacions a diferents premis prestigiosos.

La cançó va tenir una presentació espectacular amb un vídeo que durava ni més ni manco que 24 hores (quasi res!). Jo no arrib a tant i, per no cansar el personal, us present la versió breu, de només quatre minuts de duració. Això sí, suficients per passar-nos el bon rollo de la cançó i sentir-nos happy .

 

Un pensament a “La cançó de la setmana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.