Processó de divendres Sant a Son Carrió

Després de l’emotiu davallament que tingué lloc a l’església Sant Miquel de Son Carrió, la processó va sortir ben puntual a les 20 hores, amb espelmes i en silenci absolut, romput només, per la música de la Banda de Sant Llorenç, amb el canvi d’hora els dies s’han allargat i la processó ha passat pels carrers amb una claror somorta, que s’anava apagant lentament. Després d’un recorregut d’un quart d’hora la processó ha tornat a l’església i els centurions han tancat la guàrdia.

Diumenge, el dia de Pasqua, els centurions seran a l’església a les 9’30 hores i la processó de l’encontre serà a les 10 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.