Presentació de la candidatura de Esquerra Republicana-Esquerra Unida al municipi de Sant Llorenç

Som una candidatura que vol aportar aire fresc i idèes noves al nostre municipi.

Farem un ajuntament més accessible i proper a la gent. Treballarem colze a colze amb la gent de Sant Llorenç, Son Carrió, Sa Coma, Cala Millor i s’ Illot per solventar les seves necessitats i donar solucions als seus problemes, per això s’obrirà una oficina d’atenció al ciutadà per escoltar les necessitats, propostes, queixes i facilitar-lis els tràmits burocràtics.

Ens assessorarem amb tècnics i professionals per estudiar bé les propostes noves pel poble abans de malgastar més doblers i farem una gestió més transparent i eficient dels nostres recursos.

Pensam q ha arribat el moment de la regeneració política a un consistori a on no hi ha cap dels caps de llista de la resta de partits, que dugui menys de 12 anys com a regidor. Per això hem fet una aposta clara en aquest aspecte i els integrants de la nostra candidatura es comprometen a no estar més de 8 anys com a regidors, a més d’abaixar-se el sou un 5%.

image1

5 pensaments a “Presentació de la candidatura de Esquerra Republicana-Esquerra Unida al municipi de Sant Llorenç

 1. Ai Serafí quin paper tant trist que fas! Tanta ERC, tanta independencia i i ara amb Esquerra Unida! I amb gent a la llista que no trepitja el terme municipal i per ventura no sap ni on és! Quina gràcia que fa!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. De quina gran misèria inteŀlectiva o moral es deu ser creditor quan es pretén desqualificar amb paraules com ‘trist’  a qui vol defensar les seves idees des d’un càrrec públic estant obligat, per fer-ho, a formar unes llistes amb la dificultat que supòs que això comporta…

  Crec que es pot opinar sobre la formació de la llista, de si és adequada o no la seva composició, com s’ha fet en comentaris a altres articles, sense necessitat d’atacar de forma tan poc afortunada al candidat.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. I una merda libél·lula. No et facis l’innocent.

  Com es pot fer una llista sense gent vinculada al municipi? Això ho ha fa el PP a Catalunya i País Basc fent llistes fantasmes.

  Com es pot fer una llista sense gent del municipi? Qui et donarà idees? Qui et durà els vots? La tele?

  Des de la meva distància a la política (Jo no som votant monopartit t’avís) aquesta cantdidatura obeix a altres històries. I que perjudica clarament el PSM. És obvi que qui en vulgui la disolució i retrocés d’aquest espai al municipi n’ha d’estar satisfet i necessàriament en promourà la seva atomització. I naturalment si aquesta se promou des de les pròpies entitats que l’han de reforçar, és quan se juga un paper molt trist. No perquè en Serafí i el seu partit si presentin, sinó com ho fa.

  Em sap greu el to. Però estic parlant de fets.

  ERC ha tengut sempre el desig de substituir el PSM, legítim sí, però com els ha anat?

  Fa trenta anys vaig anar a la primera reunió d’ERC a Mallorca, va ser a Porto-Cristo, al restaurant Sol i Vida. Érem una vintena de persones. Hi havia n’Angel Colom, i en Balutxo, i en Joan Mir que després migrà proper a UM…gent ferida del PSM. Però aquella nit varen explicar un projecte que no podía arrelar mai a Mallorca per molta simpatía que ens pogués despertar. No els hi surt a vot per cartell que posen. Per què? Perquè hi ha el PSM. Si ells aconsegueixen superar-lo els vots les tendran ells i els altres desapareixaren

  Es com el fútbol, si l’Atlètic Balears supera el Mallorca, aquells tendrán les ajudes i el pes dins la societat i potser jugaran a primera.

  Ara han fet primàries i han perdut, i han cuinat la venjança. I ho fan en un temps de retrocès molt pervers per persones com jo. Obviament no han pactat amb el PP, però és que d’ERC quan parles amb ells són tants els retrets cap a la manca de soberanisme dels altres, per llavors fer què? La llista que fas? La dificultat no és una excusa, no siguis gratuït.

  Dia 24 ho sabrem, aleshores crec que la raó será meva. I obviament será molt més fácil un pacte per les forces de dretes per alegría de gent que pensa molt diferent de jo.

  Que hi hagi salut. Jo ja no respondre més a aquest comentari

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • No entenc aquest atac tan absurd que ens fas. És absolutament fals que a les llistes no hi hagi gent vinculada al poble.
   És més, la idea de fer aquesta llista no parteix només de mi, sinó que ve d’enrere i de diferents persones que havíem exposat aquesta necessitat.
   Una altra cosa absolutament falsa és que aquesta candidatura vagi en contra de ningú, pots parlar-ne amb qualsevol dels representants dels altres partits polítics del municipi i crec que en qualsevol dels casos t’ho podran confirmar.
   Crec sincerament que aquestes paraules teves no fan cap bé al PSM (MES) ni als seus candidats dels que només en puc parlar bé.
   Si vols, et convid a fer un cafè quan vulguis per parlar-ne i esvair els dubtes que en puguis tenir.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 4. No acab d’entendre com el fet de que surtin partits nous es pot agafar com a atacs contra altres partits, envers de parlar de noves idees o alternatives a les cares i idees clàssiques . Possiblement si els politics que fa anys que estan al capdavant de la politica municipal a tots els partits deixassin que gent nova vagi renovant les seves llistes i no s’aferrassin tant a la seva cadira, com comentava en Pau a un altre comentari, possiblement tenguessim una situació totalment diferent, menys partits,mes renovació, mes idees fresques i innovadores, etc.., i sobretot un municipi millor, alla on primin els interessos dels ciutadans enlloc dels interessos dels 4 poderosos.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.