Dissabte 25 d’abril, concert de Corals a Sa Màniga

Coral de les associacions Gent Gran de sa Coma, Ca Nostra de Capdepera, de Campos i Rondalla Musical de Campos.
Activitat recomanada a partir de 5 anys.
ESPECTACLE GRATUÏT

Coral de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer de sa Coma, Coral de l’Associació de Tercera Edat Ca Nostra de Capdepera, Coral de l’Associació de persones majors de Campos i Rondalla Musical de Campos. Diferents formacions corals de Mallorca s’apleguen per oferir un concert, en el qual cada coral interpretarà diferents peces cadascuna per, finalment, acabar el concert totes plegades.

LES ENTRADES DEL CONCERT ES DISTRIBUEIXEN ÚNICAMENT A TAQUILLA EL MATEIX DIA DE L’ESPECTACLE A PARTIR DE LES 16 H. NO ES RESERVEN PRÈVIAMENT. NO VAN NUMERADES. NO ES PERMET L’ENTRADA A MENORS DE 5 ANYS. NO ES PERMET L’ENTRADA QUAN JA HA COMENÇAT EL CONCERT.

coral campos coral sa coma roal ca nostra capdepera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.